Armin-N (26-09-08), Musketeer™ Pro (26-09-08)
از تنها چیزی که حالمو گرفت تو بازی پرسپولیس گزارشگری خیابانی بود واقعا بد حرف میزنه معلومه استقلالیه کاش تو دربی این گزارشگری نکنه که حالم خفن گرفته میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (26-09-08), Musketeer™ Pro (26-09-08)
کاربر شهرسختافزار
ساسان جان
اینکه طرفدار های پرسپولیس بیشترن توش شکی نیست
ببین
تو دربی جایگاه ها رو از قبل مسعولین ورزشگاه تعیین میکنن و بین استق لالی ها و پرسپولیسی فاصله رو خودشون میذارن
پس اینکه بگیم چون استق لالی ها به خاطر بد بازی کردن تیمشون کمتر اومدن و پرسپولیسی ها جای اونها رو هم نشستن درست نیست
من سوال کردم همه گفتن هر سال همینطوری تقسیم میکنن چه تو رفت چه تو برگشت (خودم هم تعجب کرده بودم آخه :D)
Amin Boy 20 (26-09-08), Musketeer™ Pro (26-09-08)
کاربر شهرسختافزار
اینم یه نمایی از محدوده ی تماشاچیا تو آزادی... اگه نکته ای غیر مفهوم بود بگید تا براتون روشن ترش کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Amin Boy 20 (26-09-08), Armin-N (26-09-08)
SSA Super V.I.P
من به خاطر این سپاهان رو کشیدم وسط که یه وقت فکر نکنید هر چی تلویزیون میگه درسته ! مثالشم که زدم .
ضمنا طرفدار های پرسپولیس بیشترن درست ، مگه تو ایتالیا یوونتوس و اینتر و میلان از همه تیما بیشتره طرفداراشون ؟! توی ایتالیا رم از همه بیشتر طرفدار داره ، پس این هم دلیل نمیشه .
یعنی شما میگید به پرسپولیسی ها جا بیشتر میدن ؟! مگه میشه همچین چیزی ؟!
تماشاچی های استقلال بخاطر نتایج اخیر تیم کم میان ورزشگاه ها ، وگرنه که اون سالی که استقلال قهرمان شد ، مطمئن باشید و من بهتون قول میدم که استقلالی تو ورزشگاه ها بیشتر میومد تا پیروزی ای !
ضمنا نمونه ی بارزش همین میلان ، قبلا ها خیلی بیشتر میومدن سن سیرو تا الان .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
|
کاربر شهرسختافزار
آره دقیقا و 100%یعنی شما میگید به پرسپولیسی ها جا بیشتر میدن ؟! مگه میشه همچین چیزی ؟!
هر کس حتی استقلالی ها یی که واقع بین باشن اینو میگن
جا کمتر میدن به استقلالی ها
تازه همونقدر هم کامل پر نمیشه
شاید اینبار 50-50 بدن
بگردم ببینم اگه عکسایی که اونبارگرفتم رو پیدا کنم
کاربر شهرسختافزار
دفاع پرسپولیس مهره های خوبی دارد ولی هماهنگی میان آنها نیست
"حسین كلانی" در گفتگوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی درباره بازی های پرسپولیس در لیگ برتر گفت : به هر حال هواداران از نتایج به دست آمده رضایت دارند چون این نتایج باعث می شود كه استرس از تیم و تماشاگران دور شود ولی تیم باید تلاش بیشتری كند و در زمین حضوری بیشتری داشته باشد .
بازیكن پیشین پرسپولیس تهران گفت : در بازی مقابل پگاه خیلی خوب ظاهر شدیم و فرصت های زیادی را درست كردیم ولی شانس هم به تیم كمك كرد؛ اگر پگاه از فرصت های خود به خوبی استفاده می كرد شرایط برای پرسپولیس طور دیگری رقم می خورد.
كلانی از خط حمله پرسپولیس انتقاد و تاكید كرد: نمی توان از كریم باقری انتظار داشت بهترین گلزن پرسپولیس باشد؛ البته قبول دارم كه در فوتبال نوین هافبك ها وظیفه گلزنی دارند ولی هنوز در پرسپولیس نبود یك فوروارد زهردار حس می شود.
رئیس كمیته فنی و برنامه ریزی باشگاه پرسپولیس تهران درباره دفاع پرسپولیس هم گفت : كادر فنی پرسپولیس باید به وضع دفاعی پرسپولیس رسیدگی كند چون از نظر دفاع پرسپولیس مهره های خوبی دارد و برای داشتن یك دفاع خوب باید هماهنگی آنها بیشتر شود ؛ البته روش پوشش دهی آنها هم باید بهتر شود چون دفاع پرسپولیس باید همدیگر را بهتر پوشش دهند .
وی مشكل اصلی دفاع پرسپولیس را نداشتن هماهنگی دانست و ابراز امیداوری كرد : در آینده تیم بهتر از دروازه دفاع كند و نیاز پرسپولیس این است كه حداقل دو تن از مدافعان باید اعتماد به نفس بیشتری پیدا كنند.
بازیكن پیشین پرسپولیس تهران گفت : توقعات از پرسپولیس و استقلال زیاد است و در این دو تیم وقتی بازیكنی بازی می كند به شدت در معرض استرس قرار می گیرد.
كلانی تاكید كرد : حضور تماشاگران باعث بالا رفتن روحیه اعضای تیم می شود ولی همن حضور برخی اوقات كار را برای پرسپولیس سخت می كند چون انتظار تماشاگران باعث ایجاد استرس زیادی می شود .
وی درباره بازی مقابل استقلال هم گفت : شرایط برای دو تیم مساوی است چون هریك از دو تیم مشكلات خاص خود را دارند و جنجال دربی هم مشكلات خاص خود را برای دو تیم به وجود آورد .
رئیس كمیته فنی و برنامه ریزی باشگاه پرسپولیس تهران گفت : بازیکنان استقلال و پرسپولیس باید در دربی احتیاط را كنار بگذارند چون به این صورت می توان فوتبال خوبی را به نمایش بگذارند و به همین علت دو تیم باید قبول كنند كه این بازی هم مانند سایر بازی ها 3 امتیاز دارد؛ البته بازی فردای استقلال و نتایج آن هم در بازی دربی موثر است .
كلانی درباره اختصاص زمین به پرسپولیس برای ساخت ورزشگاه در سال های گذشته گفت : باشگاه پرسپولیس 63 هكتار زمین در شهرك پرند گرفت و من هم همه طراحی های ساخت ورزشگاه را انجام دادم ولی این امر میسر نشد و تیم پرسپولیس از داشتن این ورزشگاه محروم شد .
رئیس كمیته فنی و برنامه ریزی باشگاه پرسپولیس تهران گفت : این كمیته كه هم اكنون در آن حضور دارم وظیفه دارد چشم انداز باشگاه را برای آینده مشخص كند ولی از دخالت از كار كادر فنی پرهیز می كنیم .
بازیكن پیشین پرسپولیس تهران از مسئولان سازمان تربیت بدنی خواست برای كارهای زیربنایی پرسپولیس بیشتر تلاش كنند .
کاربر شهرسختافزار
ابراهيم توره: گلزن دربى، منم
خبرگزاری پرسپولیس : ابراهيم توره با گل زيبايش در ديدار برابر پگاه ثابت كرد كه مى تواند بيش از اين هم قابل اطمينان باشد و جاى خالى خليلى را پر كند. گلزنى برابر پگاه آنقدر به او انرژى و انگيزه داده كه مى گويد مى خواهد گل پيروزى پرسپوليس در دربى را هم خودش بزند: «گل پيروزى پرسپوليس در دربى را من مى زنم. سال گذشته هم در بازى با استقلال گلزنى كردم و به خوبى مى دانم كه چطور مى شود به استقلال گل زد.» توره اين را هم مى گويد كه در بازى برابر پگاه فشار زيادى را تحمل كرده: «همه منتظر بودند من در اين بازى گل بزنم، چون سال گذشته در كورس آقاى گلى بودم و به همين خاطر فشار زيادى روى من بود. ولى هافبك ها خيلى خوب تغذيه ام كردند و شايد اگر بيشتر دقت مى كردم و در تله آفسايدگيرى پگاه نمى افتادم مى توانستم بيشتر گل بزنم. خوشحالم كه حالا سهمى در برد پرسپوليس داشته ام و فكر مى كنم قبل از دربى به اين گل نياز داشتم.» او در ادامه درباره گل اولش كه به دليل آفسايد مردود اعلام شده بود مى گويد: در شرايط بازى، خودم نمى توانم نظرى درباره آفسايد بودن يا نبودن گل بدهم اما كادر فنى از بيرون اعلام كرد كه آن گل آفسايد بوده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (27-09-08), M A H R A D (27-09-08)
SSA Super V.I.P
Amin Boy 20 کی میگه خیابانی استقلالیه ؟!
نندازینش به ما دیگه !
خودم توی یه برنامه شنیدم از زبون خودش که گفت من پرسپولیسیم ، ضمنا از گذارش تابلوش توی بازی های استقلال کاملا مشخصه که پرسپولیسیه .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
کاربر شهرسختافزار
قطبي: بهتر است بازيكنان پرسپوليس مصاحبه نكنند
خبرگزاری پرسپولیس : افشين قطبي پس از تمرين صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت:بهتر است چند روزي مصاحبه نكنم، چون ميدانم دوباره حرفهاي مرا به حاشيه ميكشانند تا جنجال درست كنند.
وي افزود: خوشحال ميشم كه خبرنگاران را در تمرينات ببينم؛ اما بازيكنان پرسپوليس بهتر است فعلا تلفنهاي همراه خود را جواب ندهند و فقط با خبرنگاران تلويزيون مصاحبه كنند.
سرمربي پرسپوليس تصريح كرد: حساسيت بازي دربي همانطور كه براي هواداران زياد است، براي من بازيكنان و مسئولان باشگاه نيز از اهميت بالايي برخوردار است. پرسپوليس با قدرت به ديدار استقلال ميرود.
وي افزود: سيستم بازي استقلال و قلعه نويي را ميدانم و سعي ميكنم با تمرينات منظم طوري عمل كنيم كه مثل بازيهاي گذشته به شرايط ايدهآل و تركيب اصلي برسم.
Arian.Z (27-09-08), M A H R A D (27-09-08)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks